LA NEU DE LLEIDA

El Pirineu de Lleida, una de les zones esquiables més grans de l'Estat!


Les 11 estacions d'esquí del Pirineu de Lleida us ofereixen en el seu conjunt una de les superfícies esquiables més grans de tot l'Estat amb més de 30.000 places d'allotjament entre hotels, càmpings, apartaments i turisme rural situats prop de les pistes.

Les possibilitats de gaudir de la neu al Pirineu de Lleida són immenses. A la gran oferta d'esquí alpí i nòrdic que proposen els onze centres d'hivern cal afegir-hi tot un ventall d'activitats ludicoesportives i d'oci que han motivat una àmplia oferta destinada a satisfer les vostres necessitats gaudint d'uns paratges de somni: la pràctica de raquetes, activitats relacionades amb excursions i passejades amb trineus arrossegats per gossos, amb motos de neu, excursions a cavall, quads, heliesquí i vols panoràmics amb helicòpter, entre moltes altres.

En aquesta secció trobareu tota la informació necessària per gaudir d'aquests esports d'hivern!

 

 

CONCURS FOTOGRÀFIC 2018/19

PARTICIPA AL CONCURS FOTOGRÀFIC #ADNLleidaNeu

DE L’1 DE DESEMBRE AL 28 DE FEBRER
 

Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ofereixen per a aquesta nova temporada 500 km esquiables, amb 245 pistes d’alpí i nombrosos itineraris de nòrdic, 110.584 passatgers/hora, 78 remuntadors, més de 110 km de superfície innivada a les estacions d’alpí amb 1.415 canons de neu, 85,5 km de circuits de raquetes, 900 monitors i unes 26.000 places d’allotjament. Les possibilitats de gaudir de la neu al Pirineu de Lleida són immenses. T’animes a captar imatges amb la neu de lleida i guanyar una estada per a dues persones a Lleida?


COM PARTICIPAR-HI?
 


QUÈ POTS GUANYAR?

Un cap de setmana per a dues persones en règim de pensió completa a la demarcació de Lleida, on podràs gaudir d’una activitat d’oci.


CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ


Acceptar les Bases de Participació.

Recorda que s’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar la foto premiada a les diferents plataformes de comunicació de l’entitat.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

De l’1 de desembre de 2018 al 28 de febrer de 2019.

JURAT

Un jurat format per l’equip tècnic i directiu del Patronat de Turisme d’Ara Lleida escollirà el/la guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 15 de març de 2019 a @aralleida.

VINGA... VINE I FOTOGRAFIA EL NOSTRE #ADNLleidaNeu!

 

blog-1


Concurs 18/19 #ADNLLEIDANEU

Guanyador: @xvi1981
 
blog-1


Concurs 17/18 #ADNLleidaNeu

Guanyador: Àlex
 
blog-1


Concurs 16/17 #LLEIDABLANCA

Guanyador: Àlex Mas
 
blog-1


Concurs 15/16 #LLEIDABLANCA

Guanyador: Andreu Martín
 
blog-1


Concurs 14/15 #NEU1415

Guanyador: Joel Fernández
 

 

blog-1


Concurs 13/14 #ARALLEIDANEU

Guanyadora: Mariona Macià